''Mama, utihni!''

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
UFC borec med spopadom na dogodku The Ultimate Fighter 23 Finale ni imel posluha za pripombe svoje matere.
Oglej si celoten članek

Khalil Rountree med obračuni ne posluša nasvetov svoje matere, če gre soditi po posnetku, ki se je pojavil na družabnih omrežjih.

Borec mešanih borilnih veščin se je na dvoboju lažjih težkokategornikov znašel v težavah, ko ga je Andrew Sanchez pritisnil ob ogrado zloglasnega oktagona, pri tem pa je, kot kaže, zaslišal glas svoje mame.

''Mama, utihni,'' je dvakrat ponovil Rountree in pri tem prejel še udarec v obraz. Na žalost ni znano, kakšno sporočilo mu je mama želela prenesti. Glede na to, da je zmaga pripadla Sanchezu, bi jo morda moral upoštevati.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.