Mamić spet na klopi Dinama

Foto: EPA
Foto: EPA
Hrvaški prvaki bodo sezono zaključili s spremenjenim strokovnim štabom.
Oglej si celoten članek

Potem ko je vodstvo zagrebškega Dinama po porazu proti Rijeki slovenskega trenerja Simona Rožmana v ponedeljek odpustilo trenerja Igorja Jovićevića, je že znan njegov naslednik. 

Kot je sporočil zagrebški klub, bo do konca sezone na trenersko klop sedel kar športni direktor Dinama Zoran Mamić.

"Položaj je takšen, da ne smemo hiteti pri odločitvi in si dovoliti napačnega koraka. Evropska tekmovanja so blizu in dobro vemo, kaj za Dinamo in njegove navijače pomeni igranje v Evropi. S temi tremi tekmami do konca sezone bomo pridobili nekaj časa za odločitev, kdo bo vodil Dinamo v naslednji sezoni," je dejal Mamić za klubsko spletno stran.

Pretres v Zagrebu! Slovenec odnesel trenerja zagrebškega Dinama

Devetinštiridesetletnik, tudi nekdanji nogometaš Dinama, je doslej kot trener že vodil zagrebški klub od leta 2013 do 1026, v karieri pa je treniral še Al Nassr, Al Ain in Al Hilal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.