Mamljiva ponudba za Agüera

Foto: Žurnal24 ligaprvakov_atletico_aguero_reuters
Čeprav vodstvo madridskega nogometnega moštva Atletica vztrajno zavrača vse "prosilce", ki želijo v svoje vrste zvabiti Sergia Agüera, londonski Chelsea še ni odnehal s ponudbami.
Oglej si celoten članek

Zdaj je za tega mladega argentinskega reprezentanta Agüera pripravljen odšteti tudi že 50 milijonov evrov. Angleži so pripravljeni kupiti tudi Maxija Rodrigueza, Agüerovega nekoliko bolj izkušenega rojaka, za oba nogometaša skupaj pa je Chelsea pripravljen odšteti 57 milijonov evrov. Enaindvajsetletni Agüero, ki je tudi zet slavnega Diega Maradone, slednji pa je tudi Agüerov manager, je k madridskemu Atleticu prestopil leta 2006, pogodbeno pa se je vezal do leta 2012. V pogodbi je tudi zapisana odškodninska klavzula, ki je v višini 60 milijonov evrov. Špansko moštvo naslednji teden čaka dvoboj zadnjega kroga kvalifikacij za uvrstitev v ligo prvakov proti grškemu Panathinaikosu in v kolikor bo Aguero nastopil za Atletico, v evropskih pokalih v letošnji sezoni ne bo smel nastopati za nikogar drugega.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.