Man United v skrbeh za Van Persieja

Foto: Reuters
Foto: Reuters
V taboru rdečih vragov nestrpno pričakujejo informacije, ali bo Robin van Persie nared za premierligaški obračun z Wiganom. Nizozemec se je lažje poškodoval na kvalifikacijski tekmi za SP proti Madžarski, ki so jo tulipani dobili s 4:1.
Oglej si celoten članek

Van Persie se je na obračunu drugega kola kvalifikacij za svetovno prvensto med Nizozemsko in Madžarsko lažje poškodoval v boju z Rolandom Juhaszem. Novopečeni zvezdnik Manchester Uniteda je na zelenici vztrajal do konca prvega polčasa, nato pa ga je zamenjal Klaas-Jan Huntelaar.

Foto: EPA robin van persie nizozemska madžarska Tulipani so obračun dobili s 4:1, selektor Louis van Gaal pa je zatrdil, da se Van Persie ni poškodoval. ''Robina smo zamenjali iz preventivnih razlogov. Ne izgleda preveč resno, a nikoli ne veš. Nismo želeli tvegati,'' je povedal nizozemski strateg. Van Persie je imel v kareri kar nekaj težav s poškodbami, premierligaške tekme pa sicer ni izpustil že od marca 2011. Odkar se je iz Arsenala preselil na Old Trafford je v treh nastopih dosegel že štiri zadetke. Njegovi delodajalci v Manchester Unitedu so zato upravičeno zaskrbljeni, ali bo nogometaš nared za tekmo proti Wiganu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.