''Man Utd bi potreboval očala''

Foto: EPA
Foto: EPA
Vratar Juventusa je spregovoril o bizarni odločitvi Sira Alexa Fergusona, ki se je pred tremi leti odpovedal Paulu Pogbaju.
Oglej si celoten članek

Paul Pogba je pred tremi leti zapustil Manchester United in se kot prost igralec pridružil Juventusu, kjer se je v zadnji sezoni proslavil kot eden najboljših nogometašev na svetu. Francoz se po poškodbi stegenske mišice vrača v ekipo Massimiliana Allegrija, ki bo nanj lahko računal na povratni polfinalni tekmi Lige prvakov z Real Madridom.

Za prestop 22-letnega vezista se zanimajo številni evropski velikani, domnevno tudi Manchester United, kjer se je pred tremi leti njegova zgodba neslavno končala. ''V nogometu sem že dolgo časa, a odločitev Sir Alexa Ferguson in Manchester Uniteda, da so Pogbaja pustili oditi, je ena najbolj čudnih, kar sem jih kdajkoli videl,'' je pred povratno tekmo na Santiago Bernabéuu dejal Gianluigi Buffon.

''Že po nekaj treningih smo videli, kako dober je. To ne more biti isti nogometaš, ki so ga videli v Manchestru - mislili smo si, da morda potrebujejo očala. Še nikoli nisem videl igralca, ki bi bil pri teh letih tako dober, močan, tehnično podkovan in vsestranski. Pogba počne stvari, ki jih lahko počne samo on, podobno kot Messi in Ronaldo. United je izpustil enega najboljših igralcev na svetu, kar je bilo zelo dobro za nas,'' je dodal legendarni čuvaj mreže.

Cena za prestop nogometaša Juventusa naj bi znašala okroglih 100 milijonov evrov - več kot je Real Madrid odštel za Cristiana Ronalda in, kot trdijo v Madridu, Garetha Bala. ''Seveda se ga bo povezovalo z bogatimi ekipami, kot so Chelsea, Real Madrid, PSG in Manchester City, a v tem trenutku izpolnjuje svoje sanje pri Juventusu. Če ga bo kdorkoli želel kupiti, sem prepričan, da bo moral podreti rekord za najdražji prestop,'' je zaključil Italijan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.