Mancini: "Balotelli pokadi pet ali šest cigaret na dan!"

Foto: EPA
Foto: EPA
Trener Manchestra Cityja Roberto Mancini je priznal, da njegov problematični varovanec in rojak Mario Balotelli na dan pokadi pet ali šest cigaret. Italijanski trener je pristavil, da bi ga, če bi bil Mario njegov sin, "brcnil v rit".
Oglej si celoten članek

"Zame to ni OK, ampak jaz nisem njegov oče. Če bi bil moj sin, bi ga brcnil v rit, ampak on ni moj sin," je trener Roberto Mancini precej sproščeno komentiral slabo razvado svojega napadalca Maria Balotellija, ki je na Otoku spet razvnela debato o njegovi (ne)profesionalnosti. O njegovih prestopkih po prihodu v Manchester City, od petard do metanja pikada, verjetno ni potrebno še n-tič izgubljati besed, a kajenje Mancinija kot kaže sploh ne vznemirja preveč.

"Povedal sem mu, da je bolje, če ne bi kadil, ker sem bil vedno proti cigaretam, tudi zato pa moj sin ne kadi. Kadijo tudi igralci v Italiji, in tudi igralci tukaj, a mislim, da ne kadi veliko - mogoče pet ali šest na dan," je še pristavil Mancini. Puhanje smrtonosnega dima in ostali ekscesi zaenkrat še ne vplivajo na Balotellijevo nogometno ustvarjanje, saj je v letošnji sezoni Premier League navdušil s šestimi goli na 17 tekmah.

City bo svojo tekmo 19. kola angleške lige proti Sunderlandu odigral šele 1. januarja. Bo opustitev kajenja med Balotellijevimi novoletnimi zaobljubami? Seveda.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.