Mancini: "Bil bi prvi, ki bi odpustil Tevezu"

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Trener Manchester Cityja Roberto Mancini je začel uporabljati znatno manj ostro izrazoslovje, kar zadeva vedenje Carlosa Teveza. Še več, dejal je celo, da bi bili njegovi grehi ob opravičilu pozabljeni.
Oglej si celoten članek

"Vse je odvisno od Carlosa. Če se opraviči moštvu in meni, bo vse kot prej. Če ne bo tako, potem bo Tevez ohranil oznako, ki jo poznajo vsi, januarja pa se bo nekaj zgodilo," je Italijan namignil po eni strani na okrnjen Argentinčev ugled, po drugi pa na morebitni januarski odhod: "Trenutno je popolnoma nepripravljen, ljudje pa mu dajejo slabe nasvete. Ne želim, da je tako, zato bi bil prvi, ki bi mu odpustil."

Odnos med Mancinijem (ter jasno klubom) in Tevezom se je skrhal, ko 27. septembra na tekmi Lige prvakov z Bayernom ni želel vstopiti s klopi, kar je sicer sam interpretiral drugače, češ da je prišlo do nesporazuma. Disciplinska komisija njegovemu zagovoru ni verjela in je po preiskavi ugotovila, da je igralec kar v petih točkah kršil klubski pravilnik in pogodbo, zato je bil kaznovan z odvzemom štiritedenske plače in dvotedenskim suspenzom. Pred dnevi je javnost izvedela, da razmišlja o tožbi proti Manciniju. Cityjevce sicer čaka domači obračun skupine A Lige prvakov z Villarrealom v sredo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:42 2. November 2011.

    Mancini je navaden lažnjiv paštašutar...zato so se ga vsi v Italiji izogibali!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.