Mancini: ''Boljši smo od Uniteda''

Foto: EPA
Foto: EPA
Trener Manchester Citya Roberto Mancini kljub nedavnemu porazu proti mestnemu tekmecu vztraja, da so sinjemodri boljša ekipa od Manchester Uniteda. Italijan je še dodal, da prodaja Maria Balotellija ne pride v poštev.
Oglej si celoten članek

Foto: EPA mario balotelli Aktualni angleški prvaki so v derbiju angleške premier lige doma klonili proti Manchester Unitedu, vendar poraz ni vplival na samozavest Roberta Mancinija. ''United ima več izkušenj, toda mi imamo boljšo ekipo in igramo veliko boljši nogomet,'' je povedal 48-letni strateg.

Svetovni mediji so se razpisali o izbruhu jeze, ki ga je po porazu proti Unitedu na svoje varovance stresel Mancini. Italijan naj bi resno uštel Maria Balotellija, Samirja Nasrija in Carlosa Teveza, še bolj grobo pa naj bi se znesel nad vratarjem Joeom Hartom. S čuvajem mreže imata neporavnane račune zaradi tekme proti Real Madridu, ko je Hart kritiziral psihološko pripravljenost sinjemodrih. ''Joe Hart naj ostane v golu in brani. Jaz sem sodnik, ne Joe Hart,'' se je takrat jezil Mancini.

''Balotellija ne bomo prodali''

Mancini je zatrdil, da nima nikakršnega namena prodajati Maria Balotellija, čeprav ga Italijan (pre)večkrat jezi z neresnim pristopom do igre. Trener meščanov je tako zavrnil govorice, ki so po bledih predstavah Cityja v Ligi prvakov, Maria že videle v AC Milanu. ''Balotellija ne bomo prodali. Ima talent in ne sme ga zapravljati, kot je to počel do sedaj. Ima sposobnost, da v vsakem trenutku spremeni potek tekme,'' je povedal Mancini in dodal: ''Balotelli je igralec Cityja. Navijači in vodstvo ga imajo radi. Naše poti se lahko razidejo, če bom spremenil ekipo, a on je igralec Cityja in tako bo tudi ostalo.''

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.