Mancini na rusko klop za 43 milijonov?

Foto: EPA
Foto: EPA
Ruski sports.ru ekskluzivno poroča, da je Roberto Mancini novi selektor ruske nogometne reprezentance. Mančinijeva plača? Astronomskih 43 milijonov evrov.
Oglej si celoten članek

Rusi so na letošnje evropsko prvenstvo v Ukrajini in na Poljskem prišli v senci velikih reprezentanc. Od njih nihče ni veliko pričakoval, po všečnih predstavah pa so apetiti hitro narasli, a na koncu so se morali Rusi posloviti po predtekmovanju. Zdaj naj bi jih v lepše čase popeljal Roberto Mancini, piše ruski sports.ru. Italijanski strokovnjak naj bi pogodbo podpisal z zdaj že nekdanjim predsednikom Sergejom Fursenkom. Sports.ru še dodaja, da je Mancini podpisal za šest let, v tem času pa bo v žep pospravil 43 milijonov evrov. Pri istem viru še navajajo, da se bo Mancini že v kratkem poslovil od Manchester Cityja, nato pa se povsem posvetil delu v Rusiji.

Ob Manciniju se v povezavi s prevzemom izpraznjenega mesta ruskega selektorja omenja tudi Cesare Prandelli, ki je prvi favorit Sport ekspressa.

V zadnjem času so številni ruski portali veliko pisali tudi o prihodu Pepa Guardiole pa Fabia Capella, tako da je potrebno tudi informacije o prihodu Mancinija oziroma Prandellija vzeti z nekaj rezerve.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:58 8. Julij 2012.

    Zdaj bomo videli koliko je požeruh lahko zvest kakemu klubu.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.