Mancini nazaj na klopi Interja

Foto: EPA
Foto: EPA
Samir Handanović in Rene Krhin sta pri črno-modrih dobila novega trenerja. Na klop Interja se vrača Roberto Mancini.
Oglej si celoten članek

V milanskem Interju prihaja do menjave na trenerskem mestu, so danes potrdili v klubu. Walter Mazzarri vodenje prve ekipe prepušča Robertu Manciniju, ki je Milančane vodil že med letoma 2004 in 2008. 

Triinpetdesetletni Mazzarri je ekipo vodil leto in pol ter z njo lani v serie A osvojil peto mesto ter ekipo s tem pripeljal tudi v evropski pokal. Slabši je bil uvod v letošnjo sezono, v kateri je Interjeva zasedba na 11 tekmah osvojila vsega 16 točk in je šele na devetem mestu prvenstvene razpredelnice. Po poročanju italijanskih medijev je bil z dosežki nezadovoljen indonezijski predsednik kluba Erick Thohir, vsi pa so pričakovali, da bo uprava z menjavo počakala vsaj do mestnega derbija 23. novembra z Milanom.

Mazzarrija bo po poročanju medijev zamenjal 49-letni Mancini, ki je nazadnje vodil carigrajski Galatasaray, poleti pa je bil tudi med kandidati za italijanskega selektorja. Kot kaže, se ta vrača v Milano, kjer je pred leti z ekipo že osvojil prvenstvo, pokal in superpokal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.