Mancini odgovarja Fergusonu

Foto: Žurnal24 Mancini ima rad filme 007. (Foto: Reuters)
Trener Manchester Cityja Roberto Mancini je trenerju Manchester Uniteda Alexu Fergusonu odgovoril na provokacijo, da City neumno zapravlja milijone za okrepitve.
Oglej si celoten članek

Mancini je Ferusonu odvrnil, da se Manchester City drži strategije, ki se jo je posluževal United, na klopi katerega je sedel prav Ferguson. City je nazadnje za 24 milijonov funtov okrepil James Milner, z nakupom pa je klub pod vodstvom nekdanjega stratega Interja zapravil že več kot 100 milijonov funtov. S tem je zbodel trenerja rdečih vragov, saj je United kar v mestnem tekmecu dobil velikega konkurenta za naslov angleškega prvaka.

"Vsa ostala moštva so v preteklosti zapravila milijone za okrepitve. S tem ne mislim na zadnjih 15 let, pač pa na zadnja tri leta. Ne zanima me, kaj si misli Ferguson, vendar pa je tudi United v zadnjih letih za okrepitve zapravil ogromno denarja," pravi Mancini.

Milner je s prihodom iz Aston Ville v City in z izjavo, da je prišel po naslov angleškega prvaka, na hrbet Mancinija naložil še dodatno breme. "Če pogledate, za kakšno moštvo gre, ni bilo treba veliko razmišljati, ali bi podpisal pogodbo. Zadnja stvar, ki mi jo je Mancini dejal, je bila, da naj se pripravim na osvojitev naslova. To je naš glavni cilj. Zato sem tukaj," je dejal Milner.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.