Mancini: Razumem Handanovića

Foto: EPA
Foto: EPA
Trener Interja je po zmagi nad Laziem (1:2) spregovoril tudi o prihodnosti slovenskega reprezentanta.
Oglej si celoten članek

Inter je na rimskem Olimpicu premagal Lazio (1:2), ki je že sredi drugega polčasa ostal le z deveterico na zelenici. Kljub terenski premoči je Nerazzurre spet moral reševati Samir Handanović, ki je dal pomemben prispevek k trem točkah, ki so Inter dvignile na sedmo mesto in le dve točki od pozicij, ki zagotavljajo Ligo Evropa.

"Zgrešili smo ogromno priložnosti. Ko ima ekipa manj igralcev (kot Lazio, op. a.), se potegne v obrambo in postane težko. Na srečo smo le uspeli zadeti, kljub zgrešeni enajstmetrovki. Žogo smo morali premikati hitro in v pravem času prebijati ena na ena. Igrali smo bolje, kot proti Udineseju, vendar proti dobri ekipi, kot je Lazio, je težko," je za Sky Sport po srečanju proti njegovemu bivšemu klubu dejal Roberto Mancini.

Mauro Icardi je sredi drugega polčasa izsilil enajstmetrovko in rdeči karton za domačega vratarja Federica Marchettija, vendar je nato zapravil strel z bele točke. "Mauro stalno napreduje, a je še mlad. Včasih odigra malce slabše. Lahko bi dvakrat ali trikrat zadel, a je zato odpiral prostor za soigralce. Lazio je puščal malo prostora," je o argentinskem napadalcu dejal strateg Nerazzurrov.

V zadnjih dneh se veliko govori o odhodu Handanovića, najbližje njegovemu podpisu naj bi bil Manchester United. "Handanović je eden najboljših vratarjev v Evropi, to je tudi pokazal. Bomo videli, kaj se bo zgodilo. Vem, da se pogajajo, toda ne vem, na kateri točki so. Lahko razumem njegove motive, rad bi igral v Ligi prvakov, ki mu je mi ne moremo garantirati. Včasih je treba upoštevati želje igralca. Vendar, kot sem že dejal, bomo še videli," je o Ljubljančanu dejal Mancini.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.