Mancini verjame v napredovanje

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Velikan Manchester City se je po porazu v petem kolu v Neaplju znašel pred izpadom. V zadnjem kolu bo o njegovi usodi odločal španski Villarreal.
Oglej si celoten članek

Manchester City bo v zadnjem kolu doma moral premagati Bayern, ob tem pa upati, da Napoliju spodrsne v Španiji. Italijani imajo na drugem mestu osem točk, City pa na tretjem sedem. Slaba novica za vse privržence vodilnega moštva angleškega prvenstva je, da Villarreal v petih kolih Lige prvakov ni osvojil niti točke. A Mancini verjame, da bo na začetku decembra drugače: "Moramo verjeti, kje pa piše, da Villarreal proti Napoliju ne bo osvojil točk? Lahko zmaga ali igra neodločeno, ampak ne verjamem, da bo tekmovanje končal brez točk!"

City je imel v tekmi, ki jo je dobro vodil slovenski sodnik Damir Skomina, pobudo, a več od izenačenja Maria Balotellija mu ni uspelo. Nekateri so se spraševali, zakaj je Mancini do 81. minute na klopi držal Sergia Agüera, a Italijan na klopi Cityja je odgovoril: "Nismo želeli domačim dati preveč prostora. Če bi dobili tretji gol, bi bilo konec. V zadnjih dvajsetih minutah smo imeli štiri ali pet priložnosti, toda njihov vratar je bil fantastičen. Mislim, da si poraza nismo zaslužili, ampak če v Ligi prvakov dobiš dva neumna gola ..."

Zadnjo tekmo z Bayernom bo City odigral sedmega decembra, na vprašanje, kako bo svojim igralcem vrnil vero v napredovanje, pa je Mancini iskreno odgovoril: "Ne vem. Mislim pa, da Villarreal ne bo izgubil še ene tekme."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.