Mancini: ''Zgodba je popolnoma neresnična''

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Na tekmi Lige prvakov med Real Madridom in Manchester Cityjem v postavi Angležev ni bilo Maria Balotellija. Svetovni mediji so se že razpisali o trenju med Italijanom in Robertom Mancinijem, vendar je slednji govorice ostro zanikal.
Oglej si celoten članek

Manchester City je otvoritveno tekmo Lige prvakov izgubil v zadnjih minutah srečanja, ko je za evforijo Špancev in (neprimerno) veselje Joseja Mourinha poskrbel Cristiano Ronaldo. Za Angleže ni zaigral Mario Balotelli, s tem pa so se ponovno pojavile govorice, da se je mladi Italijan sprl z Robertom Mancinijem. Toda strateg na klopi meščanov govorice zanika in dodaja, da bosta tako Balotelli kot Aguero nared že za prihajajočo premierligaško tekmo s topničarji. ''Zgodba je popolnoma neresnična. Mario ni igral, ker smo začeli s Tevezom. Nobenega prepiranja ni bilo. Prav gotovo ne,'' je zatrdil Mancini.

Na tekmi z Arsenalom pa po vsej verjetnosti ne bo Samirja Nasrija, ki je na obračunu z Realom staknil lažjo poškodbo. ''Mislim, da ne bo pripravljen do nedelje. Poskusili bomo, vendar bo težko. Upam, da se vrne prihodnji teden,'' je še dodal Italijan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.