Mancuso: "Najhitreje bi smučale gole"

Foto: EPA
Foto: EPA
Spodnje perilo Tine Maze je najbolj vroča smučarska tema tudi v tujih medijih. Avstrijski orf.at je tako povprašal smučarje, kaj oni menijo o perilu Tine Maze. Američanka Julia Manuso pa je v šali predlagala, da bi smučale kar gole.
Oglej si celoten članek

Prikupna Američanka Julia Mancuso je nadaljevala obširno razpravo, plaz, ki ga je s svojim smučarskim spodnjim perilom sprožila Tina Maze oziroma švicarska reprezentanca s pritožbo o ustreznosti. "Najhitreje bi bilo, če bi smučale gole. Koža namreč ne prepušča zraka,“ je za Kronen Zeitung dejala Američanka. No, Mancusova že ve, o čem govori, saj je ima lastno znamo spodnjega perila ...

Zaradi Tine naval v sadomazo trgovine

Avstrijski smučar Hannes Reichelt je z nasmeškom na ustih dejal: "V Sloveniji bodo verjetno zaradi Tininega perila iz lateksa zelo obiskane sadomazo trgovine." Švicarka Lara Gut je na strani Črnjanke: "Menim, da Tini inovativno perilo ni prineslo bistvene prednosti. Morda največ deset stotink, ampak to ne vpliva na rezultat. Tina je smučala odlično in je bila zasluženo druga."

Tretja s superveleslaloma v Bad Kleinkirchheimu Avstrijka Anna Fenninger, ki je za najboljšo slovensko smučarko zaostala za štiri desetinke, se strinja z Gutovo: "Na koncu je športnik tisti, ki odloča, ne spodnje perilo."

Nekoliko drugače na stvari gleda lanska zmagovalka skupnega seštevka svetovnega pokala Nemka Maria Riesch-Höfl: "V našem športu so stotinke pogosto odločilne. Aerodinamika je pomembna in lahko prinese prednost tekmovalkam."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.