Mandžukić v Wolfsburg za 9 milijonov

Foto: Žurnal24 Mario Mandžukić (desno) je sprehajal koprske branilce.(Foto: Cropix)
Napadalec, ki je bil s po dvema goloma in podajama eden glavnih torpedov za Koprovo barko na obračunu z Dinamom, Mario Mandžukić, se seli v bundesligaša Wolfsburg.
Oglej si celoten članek

Mario Mandžukić, Dinamov napadalec, ki je izvrstno odigral tekmo proti Kopru, slovenskim prvakom zabil dva gola in jih nadgradil še z dvema podajama, se seli v Wolfsburg. Vrednost prestopa hrvaški mediji ocenjujejo na devet milijonov evrov, Mandžukićeva letna plača pa naj bi se gibala okrog poldrugega milijona evrov. Čeprav so v Maksimirju odmajevali z glavami na vprašanja o ponudbah za svojega napadalca, so hrvaški mediji prepričani, da se je zadeva kuhala že dlje časa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.