Manning pri 38-ih presegel Favra

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Podajalec Denver Broncos Peyton Manning je novi lastnik rekorda v ligi ameriškega nogometa (NFL) po številu podaj, ki so se končale z zadetkom.
Oglej si celoten članek

Proti San Franciscu je bil Peyton Manning natančen trikrat, s čimer je v dolgoletni karieri zabeležil 509 podaj za 'touchdown' in s tem prehitel dosedanjega rekorderja Bretta Favreja.

Manning in Favre sta hkrati edina igralca, ki sta presegla mejo 500 podaj. 38-letnemu Manningu, sicer petkratnemu najbolj koristnemu igralcu lige NFL, je to uspelo na 246 tekmah, na 56 manj kot Favreju, ki je služboval pri Green Bay Packers (1992-2007), New York Jets (2008) in Minnesota Vikings (2009-2010). "Povsem zasluženo Peyton. Pojdi zdaj do 600," mu je preko Twitterja čestital Favre.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.