Manny Pacquiao bo z zmago pomagal rojakom

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Filipinski boksar bo morebitno prvo zmago po dveh letih posvetil svojim rojakom, ki jih je prizadel tajfun Haiyan.
Oglej si celoten članek

Filipinski boksar in kongresnik Manny Pacquiao se v teh dneh intenzivno pripravlja na obračun z Brandonom Riosom, ki ga čaka 24. novembra v Macau. Po navodilu trenerjev se bo moral v bližnji ogniti vsem mogočim distrakcijam, kar pomeni, da se bo moral odpovedati tudi obisku območij na Filipinih, ki jih je prizadel tajfun Haiyan.

V izjavi je Pacquiao dejal: "Zelo si želim obiskati ta območja in osebno pomagati našim rojakom, ki so veliko pretrpeli ob tej tragediji. A žal sem trenutno v intenzivnih priprravah na odločilni dvoboj, tako da ne morem iti tja."

Moralo bo dvignil z zmago

Pacquiao je sicer zagotovil, da bo rojakom poslal nekaj potrebne pomoči, njegov svetovalec Michael Koncz pa je dejal, da bo njegov varovanec dvoboj z Riosom posvetil rojakom in jim z zmago poizkusil dvigniti moralo po hudi tragediji. Tajfun Haiyan je namreč z besnenjem po Filipinih zahteval več tisoč žrtev in uničil domovanja več sto tisoč Filipincev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.