Maradona na operaciji

Foto: Profimedia
Legendarni nogometaš je bil operiran.
Oglej si celoten članek

Diego Armando Maradona, argentinska nogometna legenda, je uspešno prestal operacijo v trebuhu, posledico notranje krvavitve, ki jo je povzročila trebušna kila. Nekdanjemu najboljšemu nogometašu sveta in argentinskemu reprezentantu so zdravstveno težavo odkrili na rutinskem pregledu na začetku letošnjega leta.

"Vse je minilo brez zapletov, vse se je srečno končalo," je prek socialnih medijev sporočil Maradonin odvetnik Matias Morla, ki je napovedal, da njegov 58-letni klient ne bo hitel z vrnitvijo v Mehiko, kjer je trener drugoligaške ekipe Dorados. "Vsi verjamemo, da si bo hitro opomogel, do tokrat pa se bo tudi dobro spočil."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.