Maradona: "Naj Peléju zamenjajo zdravila"

Foto: EPA
Foto: EPA
Med Maradono in Peléjem je ponovno izbruhnil spor na daljavo. Povod za novi konflikt je bila Peléjeva izjava, da Messi ni boljši od Neymarja. Včeraj pa je Leo Brazilcem zabil hat-trick.
Oglej si celoten članek

Maradona je izjavil, da je Pelé idiot, po tem ko je slednji dejal, da je Brazilec Neymar kompletnejši nogometaš od Lionela Messija. Na sobotni prijateljski tekmi med Argentino in Brazilijo v ZDA, pa je Leo zablestel v polnem sijaju in zabil tri gole, Neymar pa se ni niti enkrat vpisal med strelce.

"Morajo zamenjati zdravila, ki jih dajejo temu idiotu," je bil v radijski oddaji oster sloviti Diego. Ravno prejšnji teden pa je Pelé argentinskim medijem povedal, da med njim in Maradono naj ne bi obstajala napetost."Diego me ima rad. Vsa ta zbadanja so medijska igra. Najin odnos je pravzaprav zelo dober," je dejal brazilski velemojster, ki je očitno narobe ocenil razmerje med njim in Maradono.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:09 12. Junij 2012.

    Ta narkič ki misli da se nogomet igra z roko, pa naj bo samo tiho. Neymar je boljši od Messija.

  • 09:41 11. Junij 2012.

    ...temu je kokain totalno skisal možgane...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.