Maradona: On je idiot

Foto: EPA
Foto: EPA
Veliki Diego Maradona se je tokrat sprl z Brazilcem Danijem Alvesem.
Oglej si celoten članek

"Želite primerjati Maradono in Messija? Ne morete. Koliko zlatih žog je osvojil Maradona? Ne bih bil najbolj ponosen na to, da sem svetovno prvenstvo osvojil z 'božjo roko'. Tega svojemu sinu ne bi mogel povedati," je o slavnem Argentincu dejal Juventusov bočni branilec Dani Alves.

Na izgovorjeno se je hitro odzval tudi Diego Armando Maradona: "Dani Alves je idiot. Podaja 28-krat in od tega zbere štiri dobre podaje. Človek se trikrat dotakne žoke in naredi vsaj osem prekrškov. Vedno je na tistem delu terena, kjer se ne igra nogomet. Kot desna branilca sta bila dobra Cafu in Maicon. On? Zelo slab."

Legendarni Argentinec je v zadnjem času slabe volje tudi zaradi novega selektorja gavčev. Jorge Sampaoli se mu je najverjetneje zameril predvsem z izbiro napadalcev. "Zelo sem jezen. Norost je, da v izbrano vrsto namesto Sergia Agüera pokličeš maura Icardija. Sampaoli o nogometu ne ve nič već od njegovega predhodnika Edgarda Bauze. Toliko vam lahko že povem," je dejal Maradona, ki je stopil v bran svojemu zetu Agüeru.

Na dobro besedo pa sta naletela Cristiano Ronaldo in Lionel Messi: "Cristiano je žival. Želel bi si, da je Argentinec. Vseeno pa mi je še vedno ljubši Messi. Uživa v nogometu in z lahkoto se znebi vseh naspotnikov na igrišču."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.