Maradona se pri 53-ih vrača iz pokoja

Foto: EPA
Foto: EPA
Upokojeni argentinski nogometaš Diego Maradona resno razmišlja, da bi se vrnil na nogometne zelenice.
Oglej si celoten članek

Nekdanji nogometni superzvezdnik Diego Maradona se po poročanju argentinskih medijev vrača na nogometna igrišča. In to v vlogi nogometaša!

Argentinski časnik Olé poroča, da je Maradona podpisal pogodbo s petoligašem Deportivom Riestro in čaka na zeleno luč Argentinske nogometne zveze. Triinpetdesetletnik se je omenjenemu klubu pridružil kot ''duhovni trener'', večkrat pa so mu ponudili tudi mesto glavnega trenerja. Njegov odgovor naj bi se glasil: ''Rad bi igral.''

Maradona je zadnji obračun odigral leta 1997, njegov povratek na igrišča pa je predviden 23. marca. Argentinec, ki se je po končani karieri preizkusil tudi v trenerskih vodah, naj bi nosil številko 10, ki mu jo bo odstopil trenutni lastnilk Victor More.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.