Maradona udaril novinarja

Diego Maradona je udaril novinarja, ki naj bi pomežiknil njegovi nekdanji partnerici.
Oglej si celoten članek

Nekdanji superzvezdnik Diego Maradona je znan tudi po zapletih z novinarji. Zadnji se je zgodil v soboto, ko je sedma sila velikana argentinskega nogometa ustavila po obisku gledališča. Z njim sta bila tudi njegov sin Diego Fernando in mati otroka Veronica Ojeda, zdaj že nekdanja partnerica Maradone.

Slednji je po mnenju 53-letnega Maradone eden izmed novinarjev pomežiknil, svetovnega prvaka iz leta 1986 pa je to tako pogrelo, da je stopil iz avta in "predrznežu" primazal klofuto. "Zakaj se ukvarjaš z mojo ženo, če se jaz ne s tvojo," je novinarju še zabrusil Maradona.

Dogodek je v Argentini zelo odmeval. Verjamemo, da nekdanjega nogometnega virtuoza novinarji v njegovi domovini nekaj časa ne bodo nadlegovali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.