Maradona v zapor?

Foto: Žurnal24 Diego Maradona ni bil zadovoljen z iztekom srečanja z Bolivijo.
Argentinska nogometna legenda Diego Armando Maradona bo moral na sodišče v zvezi s prometno nesrečo, v kateri sta bili dve mladi osebi lažje poškodovani, so sporočili iz tožilstva.
Oglej si celoten članek

Oseminštiridesetletni Diego Armando Maradona, ki je ta čas argentinski selektor, naj bi se februarja 2006 z avtom zaletel v telefonsko govorilnico, v kateri sta bili dve osebi. V nesreči nihče ni bil resneje poškodovan. Natančen datum sojenja še ni določen, vendar Maradoni zaradi povzročitve nesreče grozi do triletna zaporna kazen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.