Maradona z avtomobilom v avtobus

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Nekdanji argentinski nogometni zvezdnik Diego Maradona je bil lažje poškodovan v prometni nesreči na obrobju Buenos Airesa, so potrdili v bolnišnici Ezeiza.
Oglej si celoten članek

Petdesetletni nekdanji nogometni virtuoz Diego Maradona je peljal avto v bližini doma v Ezeizi v predmestju prestolnice, kjer se je zaletel z avtobusom. V avtomobilu je bila tudi njegova partnerka Veronica Ojeda. "Ni bilo nič resnejšega. Oba sta bila v bolnišnico prepeljana zaradi varnostnih ukrepov, po pregledu in zdravniški oskrbi pa smo sklenili, da gresta lahko domov," je pojasnil direktor bolnišnice Oscar Sico.

Maradona, svetovni naslov je osvojil kot igralec (1986) in je na prejšnjem SP v Južnoafriški republiki neuspešno vodil argentinsko reprezentanco kot selektor, je v začetku letošnjega leta postal trener kluba Al Wasl iz Združenih arabskih emiratov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.