Marcel Rodman ni več trener Miskolca

Foto: Profimedia marcel rodman
Zanj je bila usodna serija slabih rezultatov.
Oglej si celoten članek

Nekdanji slovenski hokejski reprezentant Marcel Rodman ni več trener madžarskega Jegesmedveka iz Miskolca, ki nastopa v slovaški extraligi. Gorenjec je s svojim moštvom sezono sicer dobro začel, slabši zadnji rezultati pa so bili zanj usodni.

Rodmana bo zamenjal Glen Hanlon, ki je bil tudi Rodmanov predhodnik, a lani s klubom pogodbe ni podaljšal.

"Z njim smo hoteli podaljšati sodelovanje že lani, a je zaradi družinskih razlogov našo ponudbo zavrnil. Velika stvar je, da smo Kanadčana z izkušnjami iz NHL uspeli vrniti v madžarski hokej, verjamem, da se bo naš razvoj in napredek nadaljeval. Njegovo strokovno znanje in osebnost sta zagotovilo za to," je dejal predsednik kluba Istvan Egri.

Brat Marcela Rodmana, ki je še lani vodil Sij Acroni Jesenice, David vsaj zaenkrat ostaja v kadru madžarske ekipe, je pa v zadnjem tednu na seznamu poškodovanih, poroča Delo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.