Marčeta poleti v Maribor

Foto: Žurnal24 Danijel Marčeta je osemkrat nastopil za slovensko mlado reprezentanco. (Foto: Fo
Mladi slovenski nogometaš Danijel Marčeta bi utegnil kariero nadaljevati v majici Maribora. Napadalno usmerjeni vezist v letošnji sezoni kot posojen igralec Partizana igra na Škotskem za Falkirk.
Oglej si celoten članek

V naslednjih dneh se bo v Beogradu mudil športni direktor Maribora Zlatko Zahovič, ki se želi s Partizanom dogovoriti za prestop Danijela Marčete k našim državnim prvakom. Napadalno usmerjeni vezist, ki je januarja dopolnil 21 let, v tej sezoni kot posojeni nogometaš črno-belih igra na Škotskem za trenutno zadnjeuvrščenega prvoligaša Falkirk. Kranjčan je v prvenstvu odigral 15 tekem in še ni dosegel zadetka.

Če bo Zahoviču uspelo izpeljati prestop, bo Marčeta še okrepil gorenjsko kolonijo v Ljudskem vrtu. Že zdaj namreč v vijoličasti majici nastopa šest Gorenjcev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.