Marec: slovo Petre in Primoža in bronasti skakalci

Foto: Žurnal24 Upajmo, da bo Tina Maze nasmejana tudi po nastopu na Zlati lisici. (Foto: EPA) Foto: Žurnal24 Prevc, Damjan, Kranjec, Tepes Foto: Reuters Rok Marguč Foto: Nik Rovan Primož Peterka Foto: Žurnal24 Petra Majdic Foto: EPA Petra Majdič v sprintih še ni rekla zadnje ... (Foto: EPA) Foto: Reuters Tina Maze je kljub sedmemu mestu ohranila lepo prednost pred Görglovo. (Foto: Re Foto: Žurnal24 Prevc, Damjan, Kranjec, Tepes Foto: EPA Petra Majdič Foto: Anže Petkovšek Robert Kranjec Foto: Žurnal24 Petkovšek v Pekingu ne pričakuje kolajne. Foto: Žurnal24 Sodni senat je 66-letnemu Štefanu Žaliku za poskus uboja in umora prisodil 11 le Foto: Žurnal24 Michele Platini je naklonjen regionalnim nogometnim ligam. (Foto: Reuters) Foto: Boštjan Tacol Prandelli, Birsa Foto: Žurnal24 Adam Malysz
Na začetku marca so nas s tretjim mestom na ekipni tekmi smučarjev skakalcev na svetovnem prvenstvu v Oslu razveselili naši orli. Petra Majdič in Primož Peterka sta sklenila karieri, Tina Maze pa se je veselila tretjega mesta v skupnem seštevku svetovnega pokala.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.