Maribor celil rane proti Slovakom

Foto: Nino Verdnik
Foto: Nino Verdnik
Slovenski prvaki so po dveh visokih porazih slavili zmago na prijateljski tekmi proti Ružomberoku (2:0).
Oglej si celoten članek

Maribor se je v Bakovcih pomeril s slovaškim Ružomberokom in v zaključku tekme prišel do zmage (2:0). To je lep obliž na rane vijoličastih, ki so na prejšnjih dveh tekmah proti romunski Astri (0:3) in Sturmu (2:5) visoko klonili.

V prvem polčasu so bili vijoličasti bolj nevarni, vratarja Matúša Macika je ogrozil Agim Ibraimi, v 34. minuti pa je Aleksandar Rajčević po podaji Erika Janže iz kota slabo zadel žogo v obetavni situaciji. Rajčević je imel po podaji Ibraimija še eno lepo priložnost v 53. minuti, tokrat je zadel zunanji del mreže.

Maribor je zasluženo povedel v 79. minuti. Mitja Viler je dobro prodrl po levi strani in z nizko podajo zaposlil Marcosa Tavaresa, ki je iz bližine zatresel mrežo. Sedem minut kasneje je po preigravanju in domiselni podaji Ibraimija zmagovalca dokončno odločil Jean-Philippe Mendy.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.