Maribor devetič ali Celje drugič?

Foto: NK Celje/Vid Ponikvar
Foto: NK Celje/Vid Ponikvar
Nogometaši Maribora in Celja se bodo drevi ob 20.30 v Kopru merili za naslov prvaka pokala Slovenije.
Oglej si celoten članek

V obeh taborih nimajo večjih težav z zdravjem in kartoni, tudi zato so oboji prepričani v svojo zmago. Kapetan Maribora Marcos Tavares pravi, da bo to zanje zelo pomembna in da bodo vse naredili za zmago. Blaž Vrhovec, kapetan Celja, pa poudarja, da je vzdušje v slačilnici zelo pozitivno in so tudi v slačilnici prepričani, da je prišel trenutek, da osvojijo naslov.

Dvoboj Maribora in Celja v finalu pokala je sicer ponovitev finalnih obračunov iz sezone 2011/12 in 2012/13, obakrat so bili boljši Mariborčani, ki so v 12 finalih skupno osvojili že osem tovrstnih lovorik. Celjani, osemkratni finalisti, zmagovalci pa v sezoni 2004/05, so v finalu nazadnje igrali lani, ko so izgubili proti Kopru.

Nogometno dogajanje v Kopru se bo danes sicer začelo že ob 16. uri, ko se bosta v finalu mladinskega pokala pomerila Koper in Maribor, ob 18. uri pa bo na sporedu še ženski finale med Radomljami in Pomurjem.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.