V pričakovanju povsem drugačnega Maribora

Foto: Profimedia james milner
Angleški velikan previden v napovedih pred tekmo z Mariborom.
Oglej si celoten članek

Slovenskega državnega prvaka drevi ob 20.45 na slovitem Anfieldu čaka tekma 4. kroga Lige prvakov z domačim Liverpoolom.

Angleški prvoligaš je v Ljudskem vrtu slavil s kar 7:0, a trener Jürgen Klopp pred drugo tekmo poudarja, da je obračun v štajerski prestolnici zgodovina. 

"Veliko ljudi po takšnem izidu, kot je bil na prvi tekmi, Maribora ne bi spoštovalo. Toda mi vemo, kako močan je. Spet se bomo morali potruditi. Če bomo zmagali z 1:0, bom povsem zadovoljen," je dejal nemški strateg.

Foto: Epa james milner Podobno je razmišljal tudi vezist angleškega kluba James Milner, ki je o pripravi na Maribor dejal: "V tekmo ne bomo šli brez skrbi, saj se zavedamo, da so močna ekipa. Drugače se ne bi uvrstili v skupinski del Lige prvakov. V Sloveniji smo igrali zelo dobro, medtem ko so oni odigrali pod nivojem. Če bi bil na njihovem mestu, bi želel to popraviti na Anfieldu.

"To je posebna priložnost in morali bomo prikazati dobro predstavo. Igrali bomo z enakim tempom in udarili z vsemi močmi. Mislim, da nihče od njihovih igralcev na tekmi v Mariboru ni igral po najboljših močeh in tega se zavedajo. Osredotočiti se moramo na svojo nalogo in odigrati dobro. Vemo, da imamo potrebne kvalitete za zmago, vendar pričakujemo povsem drugačen Maribor," je povedal 31-letni Anglež.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.