"Maribor je pokazal več želje, da dá gol"

Foto: Gregor Katič
Foto: Gregor Katič
V taboru Glasgow Rangersov niso bili razočarani, ampak ekstremno razočarani. Poraza z 1:2 proti Mariboru zagotovo niso pričakovali. "Če želimo naprej, se bomo morali zelo izboljšati," zatrjuje Steven Davis. Povratna tekma bo čez teden dni v Glasgowu.
Oglej si celoten članek

Glasgow Rangers poraza z 1:2 proti Mariboru na prvi tekmi zadnjega predkola Evropske lige niso prenesli najbolje. Za klub z največ naslovi škotskega prvaka poraz proti zanje majhnemu klubu iz Slovenije pač ne pride v poštev. Razlog niso našli v dobri igri Maribora, ampak pravijo, da so sami igrali zelo slabo, pod svojimi zmožnostmi.

"Če bi rekel, da sem razočaran, bi bil to preblag pridevnik. Sem ekstremno razočaran. Razočaran bi bil že nad izidom 1:1," je dejal trener Rangersov, Ally McCoist. "V prvem polčasu smo bili še kar dobri, a bi vseeno lahko igrali bolje. Po odmoru pa smo povsem padli, tekmec pa je pokazal več želje, da dá gol."

A povratna tekma sledi v Glasgowu, kjer bo okoli 50 tisoč navijačev za Mariborčane pripravilo pekel, kot ga še ne poznajo. "Prepričan sem, da se še vedno lahko uvrstimo naprej. Imamo igralce, ki lahko zadenejo. Ne bo lahko, a še vedno nam lahko uspe. Hvala Bogu smo vsaj dosegli gostujoči zadetek," je sklenil McCoist.


"Slabi smo bili vseh 90 minut, ne le v drugem polčasu," je pošteno priznal Ranger Steven Davis. "Dobili smo dva poceni gola. Te tekme res ne bi smeli izgubiti." Razloga za poraz ni našel. "Dobro bomo morali pogledati video tekme in analizirati, kaj se je sploh zgodilo. Napake bo na povratni tekmi treba popraviti."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:19 19. Avgust 2011.

    Zdaj pravi da bi že z 1:1 bil razočaran, pred tekmo pa je govoril da bi remi bil dober ...<br …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.