Maribor kupil dva Novomeščana

Foto: Nk Krka
Foto: Nk Krka
Nova člana mariborskega nogometnega kluba sta dosedanja člana novomeške Krke Matko Obradović in Martin Kramarič.
Oglej si celoten članek

Obradović je v minuli sezoni branil vseh 36 tekem za Krko, v tej pa dodal sedem nastopov v dosedanjih sedmih krogih. Mariborčani so v svoje vrste zvabili še 16-letnega obetavnega napadalca Krke Kramariča. Oba sta podpisala triletni pogodbi.

"Iskali smo še enega vratarja, nekoga s prvoligaškimi izkušnjami, saj ob vseh tekmovalnih obveznostih, ki so pred nami, ne moremo v nadaljevanje sezone z dvema vratarjema. Izbran je Matko Obradović. Ne smemo pa pozabiti, da naša uvrstitev med najboljše evropske klube pomeni, da bodo tudi mladinci igrali ligo prvakov. V tej smeri se je iskala rešitev in pripeljali smo Martina Kramariča, ki je že igral tudi članske tekme v prvi ligi. Gre za nadarjenega igralca, ki bo kandidat za mladinski pogon, za ekipo B in potencialno tudi za prvo ekipo," je novi potezi kluba pojasnil športni direktor Zlatko Zahović.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.