Maribor ob 7400 evrov

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Navijači so štajerski klub olajšali za več kot sedem tisočakov.
Oglej si celoten članek

Nogometni klub Maribor bo zaradi dogajanja v zadnjem krogu jesenskega dela Prve lige Telemach moral za slovenske razmere precej globoko seči v žep. Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije Boštjan Jeglič je Mariborčanom izdal globo v višini 7400 evrov.

Nešportno in neprimerno vedenje navijačev, večkratno prižiganje bakel in posledično začasna prekinitev tekme, metanje sneženih kep na igrišče, žaljivo skandiranje do gostujočih navijačev in ekipe, po koncu tekme pa so še s sneženo kepo zadeli pomočnika sodnika, je seznam dejanj, ki jih je pri izdaji denarne kazni upošteval disciplinski sodnik.

Nogometaši Maribora so 11. decembra na stadionu Ljudski vrt na tekmi 20. kroga Prve lige Telemach sicer premagali Domžale z 1:0, na zimski premor pa odšli kot vodilna ekipa na prvenstveni lestvici.

Oglobljeni so bili tudi Koprčani, ki bodo morali plačati 700 evrov zaradi žaljivega skandiranja navijačev in neprimernega vedenja do gostujočih navijačev in ekipe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.