Maribor odločno zavrnil govorice

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
V taboru slovenskega podprvaka so odločno zanikali govorice, da naj bi aktualnega trenerja Darka Milanića zamenjal srbski strateg Miodrag Ješić.
Oglej si celoten članek

V nogometnem klubu iz Maribora so medijske zapise o menjavi na trenerski klopi, ki so se pojavili po porazu vijoličastih v šestem krogu Prve lige Telekom Slovenije z Aluminijem iz Kidričevega z 0:2, označili za neresnične.

"Ob medijskih zapisih, da naj bi se Miodrag Ješić med obiskom v našem mestu sestal z Zlatkom Zahovičem in celo sklenil dogovor, po katerem naj bi postal novi trener našega moštva, NK Maribor pojasnjuje zgodbo, ki je dobila prostor v časopisih in spletnih portalih, brez realne podlage,'' so zapisali v vijoličastem taboru.

''Miodrag Ješić se je v Ljudskem vrtu sestal z Zlatkom Zahovičem in Darkom Milaničem, ampak v pogovoru zasebne narave. Šlo je za dogovorjeno srečanje našega trenerja z nekdanjim soigralcem, ki je tudi prijatelj športnega direktorja. Pred tekmo proti Aluminiju so se razveselili snidenja po dolgih letih, kot se med prijatelji v športu spodobi. Po končanem dvoboju pa je bil sklenjen dogovor, da Ješić kljub dolgoletnemu prijateljstvu ne prihaja več na tekme, ker ni prinesel sreče," se dodali pri NK Maribor.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.