Maribor okrepil srbski branilec

Foto: Profimedia Saša Gajser Zlatko Zahović Darko Milanič
Slovenski prvak je predstavil svojega najnovejšega člana.
Oglej si celoten članek

Slovenski nogometni prvak Maribor je v zimskem prestopnem roku okrepil še 24-letni Saša Ivković, ki se na Ljudski vrt seli iz Voždovca in je bil v jesenskem delu izbran v idealno enajsterico prve srbske lige. Ivković, ki igra štoperja, je z vijoličastimi podpisal pogodbo do poletja 2021, so zapisali na klubski spletni strani.

"Želeli smo povečati konkurenco v obrambni vrsti, saj smo ostali pri dveh štoperjih. Rajčević je poškodovan, Šme ni igral leto in pol, Uskoković je še mlad. Igro Ivkovića v srbskem prvenstvu so zaznali vsi, po izboru trenerjev in kapetanov vseh klubov je bil izbran v najboljšo enajsterico jesenskega dela prvenstva Srbije. Izkoristili smo priložnost, da pride v naš klub, in prepričan sem, da smo dobili odlično okrepitev," je pojasnil športni direktor Maribora, Zlatko Zahovič.

Ivković, 192 cm visoki branilec s hrvaškim potnim listom, se bo novim soigralcem priključil v ponedeljek, ob odhodu ekipe v Moravske Toplice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.