Maribor podaljšal z dvema

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Ob evropskih in prvenstvenih obvezah so v mariborskem klubu našli čas za odgovore na kadrovska vprašanja. Podaljšali so namreč pogodbi z Goranom Cvijanovićem in Aleksandrom Rajčevićem. Stekla je tudi prodaja vstopnic za Dudelange.
Oglej si celoten članek

Slovenski nogometni prvak Maribor je podaljšal pogodbi z vezistom Goranom Cvijanovićem in branilcem Aleksandrom Rajčevićem. Kot so sporočili iz kluba, bosta Cvijanović in Rajčević člana vijoličastih do 31. maja 2014. Mariborčani so v torek napredovali v tretje predkolo Lige prvakov, kjer se bodo prihodnji teden pomerili z luksemburškim Dudelangeem. Že v nedeljo pa jih čaka tekma domačega prvenstva, ko se bodo odpravili v Mursko Soboto k Muri 05.

V četrtek se je sicer začela predprodaja vstopnic za naslednjo evropsko tekmo in odziv kaže, da se nogometna evforija v Mariboru stopnjuje. Prve ure minevajo ob množičnem kupovanju. Ni bojazni, da ne bo Ljudski vrt v sredinem večeru, ko bo šlo za prvi korak v boju za play off Lige prvakov in hkrati še za možnost neposredne uvrstitve v skupinski del Evropske lige, znova prizorišče spektakla. Medtem je znan tudi uraden termin: dvoboj NK Maribor–F 91 Dudelange bo v sredo, 1. 8., ob 20. uri. Režim prodaje je enak kot ob prejšnji tekmi. Vstopnice so cenejše v predprodaji, ki pa tokrat poteka brez vsakršnih dodatnih zadev, brez personalizacije ali omejitev pri nakupu, saj niso predpisane takšne varnostne zahteve kot za tekmo proti Željezničarju. Predprodaja poteka v Mariboru na dveh prodajnih mestih: Vijol'čna bajta in Hiša vstopnic (Europark).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.