Maribor prodal pomembnega aduta

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Najtrofejnejši slovenski klub je odprl zimski prestopni rok.
Oglej si celoten članek

Vodilna ekipa jesenskega dela nogometnega državnega prvenstva Maribor je ostala brez občasnega slovenskega reprezentanta Erika Janže. Levi bočni branilec se seli na Češko, kjer bo nosil dres Viktorie Plzeň.

Janža je bil po prihodu v zimskem prestopnem roku član Maribora v koledarskih letih 2015 in 2016 ter je odigral 46 tekem.

Odhaja z naslovom državnega prvaka 2015 in pokalnega zmagovalca 2016, v jesenskem delu letošnje sezone pa je v vseh treh tekmovanjih odigral 24 tekem, je na svoji spletni strani zapisal Maribor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.