Maribor v Radomlje, Olimpija na Obalo

Foto: SPS/nkolimpija.si
Foto: SPS/nkolimpija.si
V osmini finala bosta Maribor in Olimpija gostovala pri drugoligaših, na sporedu bosta tudi dva prvoligaška obračuna.
Oglej si celoten članek

Današnji žreb parov osmine finala slovenskega nogometnega pokala v prostorih Nogometne zveze Slovenije je določil, da bodo branilci naslova, nogometaši Maribora gostovali pri drugoligašu v Radomljah.

Ljubljansko Olimpijo v osmini finala čaka gostovanje pri drugoligaški ekipi Ankaran Hrvatini Mas Tech pod vodstvom Vlada Badžima. Na sporedu bosta tudi dva prvoligaška obračuna: Celje - Zavrč in Rudar Velenje - Krka.

Tekme bodo na sporedu 18. septembra, le termin za dvoboj Kalcer Radomlje - Maribor bo določen naknadno zaradi nastopov vijoličastih v Evropi.

Pokal Slovenije, pari osmine finala:

Rudar Velenje - Krka
Šmartno 1928 - Aluminij
Celje - Zavrč
Drava Ptuj - Domžale
AH Mas Tech - Olimpija
Šenčur - Farmtech Veržej
Koroška Dravograd - Gorica
Kalcer Radomlje - Maribor

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.