Maribor z eno nogo že v polfinalu

Foto: Simon Maljevac
Foto: Simon Maljevac
Nogometaši Maribora so naredili prvi korak k uvrstitvi v polfinale pokala. V zaostalem dvoboju so na prvi četrtfinalni tekmi v Novem mestu premagali Krko z 2:1. Povratna tekma bo 3. decembra v Ljudskem vrtu.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Krke so povedli v 24. minuti, ko se je med strelce s prostega strela z dobrih 20 metrov vpisal Josip Fuček. Maribor je svojo prevlado kronal v 35. minuti, ko je izenačil na 1:1. Prosti strel je izvedel Dare Vršič, po podaji v kazenski prostor pa je Jean-Philippe Mendy z glavo usmeril žogo v desni kot za izenačenje.

Zmagoviti zadetek so gosti v 65. minuti dosegli prek Aleša Mejača. Vršič je podal iz kota na rob kazenskega prostora, Mejač pa je takoj nameril in usmeril žogo v mrežo za dobro izhodišče pred povratnim obračunom.

Pokal Slovenije, (1/4 finale), prva tekma:

Krka : Maribor 1:2 (1:1)
Fuček 24.; Mendy 35., Mejač 65.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.