Maribor zanima le eden iz slovenske lige

Foto: Sami Rahim/mediaspeed.net
Foto: Sami Rahim/mediaspeed.net
Ljudski vrt je znova dejaven od začetka tedna. Darko Milanič ima na vaoljo 27 nogometašev. Da v prihodnje ne bodo vsi ostali, je za klubsko spletno stran potrdil športni direktor Zlatko Zahovič.
Oglej si celoten članek

"Do konca prestopnega roka je še veliko časa, stanje bo pravočasno urejeno, bo pa naš kader za spomladanski del tekmovanja zagotovo manjši. Predvidoma za štiri igralce. Če govorimo o odhodih, je najbližji dogovoru o prestopu Dalibor Volaš. Preostali pa bodo nabirali potrebno minutažo, da bi bili ob vrnitvi v klub spet v konkurenci za igranje," je pojasnil športni direktor Zlatko Zahovič. Najbolj zanimivo je seveda vprašanje, ali lahko v prihodnjih dneh v Ljudskem vrtu navijači pričakujejo kakšne nove obraze? "Ne bomo prehitevali dogodkov, nedvomno pa za vsak problem imamo rešitev."

Koliko igralcev iz slovenske lige je zanimivih za NK Maribor? "Samo eden." Morda že kaj kaže na to, da bi lahko bil posel sklenjen? "Razplet je odvisen od morebitnih odhodov, menim pa, da so stvari že zelo daleč. Glede na to, da smo evroligaš, ki je osvojil 77 odstotkov točk v državnem prvenstvu in je polfinalist pokala, ne vidim veliko igralcev, ki bi lahko prišli v Maribor in takoj igrali. Eden bi lahko, ostali zelo, zelo težko."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.