Maribor zapustil izkušeni vezist

Foto: Gregor Katič
Foto: Gregor Katič
Hrvaški nogometaš Dejan Mezga je zapustil Maribor in se preselil na Portugalsko k tamkajšnjemu Nacionalu.
Oglej si celoten članek

Dejan Mezga je z Nacionalom, ki se bori za obstanek med portugalsko elito, podpisal kratkoročno - polletno pogodbo.

Enaintridesetletni vezist se je lansko poletje vrnil v znano okolje. V Mariboru je igral med letoma 2007 in 2017, vmes je nosil dres Hajduka in Apollona Limassola. Z Mariborčani je ob vrnitvi podpisal enoletno pogodbo, po pol sezone pa se odpravlja na Portugalsko k trenutno predzadnji ekipi prve lige.

Mezga je v jesenskem delu zbral sedem nastopov, štiri prvenstvene in tri v pokalnem tekmovanju. Skupno število odigranih tekem za Maribor je povečal na 242, je ob novici o prestopu Hrvata zapisal na spletni strani Maribor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.