Mariborčani dobili morebitne tekmece v tretjem krogu

Foto: twitter NK Maribor
Foto: twitter NK Maribor
Ples kroglic je določil pare tretjega kroga kvalifikacij za ligo prvakov oziroma ligo evropa.
Oglej si celoten članek

Nogometaši iz Maribora se bodo v primeru zmage nad Šerifom iz Tiraspola v drugem krogu kvalifikacij lige prvakov - prva tekma bo 20. julija v Sloveniji, povratna 26. julija v Moldaviji - v tretjem krogu pomerili z zmagovalcem finsko-češkega dvoboja HJK Helsinki - Viktoria Plzen. Prva tekma bo 2. ali 3., povratna pa 9. avgusta.

V primeru poraza proti moldavskemu Šerifu iz Tiraspola v ligi prvakov se bodo Mariborčani v drugem najmočnejšem klubskem tekmovanju na stari celini, ligi evropa, pomerili s poražencem dvoboja HJK Helsinki - Viktoria Plzen.

Slovenski prvak bo v tem primeru prvo tekmo igral 4. avgusta v Ljudskem vrtu, povratno pa 11. avgusta na Finskem ali Češkem.

Pari 3. kroga kvalifikacij za ligo prvakov:
Maccabi Haifa/Olympiacos - Apollon Limassol
Qarabag/Zürich - Ferencvaros/Slovan Bratislava
Ludogorec/Shamrock Rovers - Dinamo Zagreb/Shkupi
Maribor/Šerif Tiraspol - HJK Helsinki/Viktoria Plzen
Linfield/Bodo-Glimt - Žalgiris/Malmö
Crvena zvezda - Pjunik/Diddeleng
Monaco - PSV Eindhoven
Dinamo Kijev/Fenerbahče - Sturm
Union Saint-Gilloise - Glasgow Rangers
Benfica - Midtjylland/AEK Larnaka

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.