Mariborčani prvič doma 29. septembra

Foto: Gregor Katič
Foto: Gregor Katič
Po monaškem žrebu, ki je razkril, kdo bodo tekmeci NK Maribora v Evropski ligi, je sedaj znan še razpored šestih tekem Štajercev v drugem najelitnejšem evropskem tekmovanju.
Oglej si celoten članek

Maribor tekmovanja v Evropski ligi ne bo začel doma, temveč v Bruggu, in sicer 15. septembra ob 21.05. Prva domača tekma in prvi domači nasprotnik bo angleški drugoligaš Birmingham, ki je lani osvojil Carling Cup, potem ko so v zadnji minuti premagali londonski Arsenal. Tekma bo 29. septembra ob 19. uri.

Za vstopnice za domače tekme bo verjetno veliko zanimanja, a zaenkrat v Mariboru o prodaji in ceni vstopnic ne razkrivajo ničesar. "Cen in načina prodaje vstopnic še ne moremo razkriti, saj je v teku usklajevanje s predstavniki Uefe, ki vse udeležence lige Europa obvezuje k doslednemu izpolnjevanju vseh predpisanih zahtev," so zapisali na uradni spletni strani kluba.

Evropska liga, skupina H – tekme Maribora:

15.9. (21.05): Club Brugge – NK Maribor

29.9. (19.00): NK Maribor – Birmingham

20.10. (19.00): NK Maribor – Braga

3.11. (21.05): Braga – NK Maribor

30.11. (19.00): NK Maribor – Club Brugge

15. 12. (21.05): Birmingham – NK Maribor

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.