Mariborčanke odbojkarske prvakinje

Foto: Žurnal24 Naslov državnih prvakinj so osvojile Mariborčanke. (Foto: iStock)
Odbojkarice Nove KBM Branika so nove državne prvakinje. Svoj 11. naslov v samostojni Sloveniji so osvojile že po treh finalnih dvobojih proti igralkam kamniškega Calcita Volleyballa, sicer branilkam naslova.
Oglej si celoten članek

V tretji tekmi v Kamniku, v kateri je bil dosežen končni izid 3:0 v zmagah, je bilo 0:3 (-19, -23, -19) v korist Mariborčank. Kamničanke so se v zadnji tekmi sicer dobro upirale, a mariborske igralke, varovanke Bruna Najdiča, ki so tudi letošnje pokalne zmagovalke, so bile najboljše, ko je bilo to najbolj potrebno. Čeprav so domače prav vseh nizih na začetku vodile, so končnice pripadle gostjam, pri katerih je Aleksandra Milosavljević v odločilnih trenutkih znala organizirati igro, ki so jo s točkami v napadu oplemenitile predvsem mlade slovenske igralke Monika Potokar, Sara Hutinski in Mihaela Planinšec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.