Mariboru bodo sodili Portugalci

Foto: EPA
Foto: EPA
Na tekmi četrtega kroga kvalifikacij za Ligo prvakov med Viktorio Plzen in Mariborom bo pravico delila portugalska sodniška trojka.
Oglej si celoten članek

Evropska nogometna zveza (Uefa) je danes določila sodnike za prve tekme zadnjega kroga kvalifikacij za nogometno Ligo prvakov. Tekmo v Plznu med domačo Viktorio in slovenskim prvakom Mariborom bo sodila portugalska trojka. Glavni sodnik bo izkušeni Olegario Benquerenca, njegova pomočnika pa Ricardo Santos in Joao Santos, so zapisali pri Uefi.

Prva tekma zadnjega kroga kvalifikacij za LP med Viktorio in Mariborom bo v torek ob 20.45 na stadionu Štruncovy Sady v Plznu, povratna pa če teden dni v Ljudskem vrtu.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.