Marića zadela kap

Foto: Žurnal24 Enver Marić. (Foto: Wikipedia)
Enverja Marića, legendarnega nekdanjega nogometnega vratarja Veleža in jugoslovanske nogometne reprezentance, je v četrtek v Berlinu zadela huda možganska kap.
Oglej si celoten članek

Nekdanjega vratarja jugoslovanske nogometne reprezentance Enverja Marića je v Berlinu zadela huda možganska kap, je poročal RTV Mostar. Legendarni vratar mostarskega Veleža je v ponedeljek v nemški prestolnici prestal operacijo srca, kar je potrdil tudi nekdanji nogometaš in član upravnega odbora Veleža Samir Ćemalović.

Marić je od leta 1967 do 1976 igral za Velež, od leta 1976 do 1978 za nemški Schalke iz Gelsenkirchna, za nekdanjo jugoslovansko reprezentanco pa je v obdobju od leta 1972 do 1976 odigral 32 tekem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.