Marina Tomić dovolj hitra, a brez polfinala

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Slovenska atletinja Marina Tomić se je v nehvaležnih okoliščinah poslovila od polfinalnega nastopa na 100 metrov z ovirami.
Oglej si celoten članek

Na olimpijskih igrah v Londonu je nesrečno izpadla slovenska atletinja Marina Tomić. Z dosežkom 13,10 v teku na 100 metrov z ovirami, njenim drugim najboljšim v sezoni, je bila sicer dovolj hitra za polfinale, a se ni uvrstila med najboljšo trojico v svoji skupini. Med atletinjami, ki so napredovale po času, pa si je delila šesto mesto. Namesto Tomićeve je v polfinale kot zadnja z istim dosežkom – 13,10 – napredovala Rusinja Julija Kondakova.

Romanova brez možnosti za napredovanje

Foto: Tina Kosec/STA sonja roman london 2012 Slovenska atletinja Sonja Roman v predtekmovanju teka na 1500 metrov v sklepnem krogu ni našla moči, da bi sledila tekmicam. Z dosežkom 4:19,17 je bila v svoji skupini 11., skupno pa je tekmovanje končala na 40. mestu in bila brez možnosti za napredovanje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.