Marinelli zapušča zmaje

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Mladi hrvaški košarkar se bo za leto dni vrnil v matični klub Kvarner.
Oglej si celoten članek

Po odločitvi strokovnega štaba, klubskega vodstva in po dogovoru z igralcem samim, 20-letni hrvaški branilec Paolo Marinelli za prihodnjo sezono odhaja na posojo in kaljenje v domači Kvarner, kjer bo nastopal v hrvaški prvi ligi. Igralec ima z Unionom Olimpijo pogodbo sklenjeno vse do konca sezone 2016/2017. Dogovor o posoji med kluboma je že sklenjen.

 

Marinelli je za Union Olimpijo v pretekli sezoni nastopil na 46 tekmah. V Ligi ABA je v povprečno 14 minutah na parketu dosegal 3,4 točke in 1,5 podaje na tekmo. V EuroCupu je povprečno igral 16 minut na tekmo in dosegel 4,9 točke ter 1,3 podaje na tekmo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.