Mario v težavah, X. del: tokrat zaradi karija

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Naslovnice se na napadalca Manchestra Cityja Maria Balotellija lepijo kar same od sebe. Tokrat problematičnemu Italijanu grozita interna klubska preiskava in morebitna kazen, saj se je po predpisani uri odpravil v mesto na porcijo karija. In se sabljal z valjarji. Namesto črke X lahko vstavite poljubno število.
Oglej si celoten članek

Italijanski napadalec Mario Balotelli je pred ponedeljkovim obračunom svojega Manchestra Cityja s Chelseajem kršil pravilnik kluba, ki pravi, da igralci sinjemodrih 48 ur pred tekmo ne smejo sodelovati v nikakršnih oblikah druženja. Enaindvajsetletni Balotelli sicer ni pil alkohola, je pa v restavraciji s karijem podpisoval avtograme in poziral pred objektivi z naključnimi obiskovalci. Z neznano osebo se je pomeril tudi v sabljanju z valjarjem za testo.

Cityjev trener Roberto Mancini naj bi sicer podpiral druženje svojih varovancev (brez alkohola, seveda), a za tekmo s Chelseajem je bila postavljena striktna hora legalis, zato bo moral Balotelli svoj izlet pojasniti tudi pred klubsko komisijo. Po pirotehniki, pikadu in vožnji skozi ženski zapor je to nov dogodek za album Balotelli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.